Etäopastetut kalastusretket

Oletko lähdössä kalaan uusille vesille?

Haluatko hioa tulevan kalastuskisan taktiikkaa ammattilaisen kanssa?

Ehkä kaipaat uutta ideaa oman tutun kotivetesi kalastukseen?

Yli tuhannen opastetun kalastusretken kokemuksella tarjoamme nyt ensimmäisenä Suomessa etäopastettuja kalastusretkiä niille, jotka haluavat lähteä kalaan omalla veneellään.

Etäopastuksessa saat juuri sinulle räätälöidyn suunnitelman omalle kalastuspäivällesi.

Etäopastus tehdään aina yksilöllisesti ja suunnitelma pohjautuu reissuasi edeltävien kalastuspäivien kokemuksiimme ja olosuhteisiin vesillä. Huomioimme alueen, vallitsevan säätilan ja tietenkin sen, mitä kalaa ollaan jahtaamassa. Alkukartoituksessa selvitämme käytössäsi olevan välineistön ja tarvittaessa teemme myös suosituksia mahdollisista väline täydennyksistä. Tämä ei ole mikään ennalta kirjoitettu tai nauhoitettu verkkovalmennus, vaan juuri sinulle tehty kalastuspäivä!

Onko tarkoitus laittaa kaikki peliin jättihauelle tai ehkä kalastella rennommin vaikka ruokakuhaa?

Saat meiltä paikat, vieheet, tektiikat, uittotekniikat ja painotukset.

Päivän aikana olemme myös yhteydessä puhelimitse, jolloin voidaan tarvittaessa tehdä hienosäätöä ja muutoksia.


Tarjoamme kahta etäopastuksen palvelutasoa:

1. Perustason etäopastuksessa saat suunnitelman itse toivomallesi Turun saariston tietylle alueelle tai Etelä/Keski-Suomen järvelle. Kalastuspäivään sisältyy yksi yhteydenotto oppaalle puhelimitse.

2. "Etäluotsattu" kalastuspäivä: saat yksityiskohtaisen suunnitelman toivomasi saaliin perusteella tarkoista kalastuspaikoista Turun Saaristoon tai Etelä/Keski-Suomen järvelle. Käytössäsi on silloin koko 7:n tunnin kalastuspäivän ajan puhelintuki, reaaliaikainen paikkaseuranta ja kalastuksen ohjaus etäoppaan kanssa. Kalastustavasta riippuen mahdollisuus myös jakaa oman veneen kaikuluotainkuva oppaalle reaaliaikasena. Videonpuhelun avulla saat tarvittaessa opastusta eri uittotekniikoihin ja heittosuuntiin. Saat mukaasi myös muutaman juuri sinun kalastuspäivällesi valikoidun Svartzonker vieheen!