PALVELUMME

Oppaamme ovat kokeneita ammattilaisia. Pikepointer on järjestänyt opastettuja kalastusretkiä 10 vuotta.
Järjestämme vuosittain yli 150 opastettua kalastusretkeä omien kalareissujen lisäksi.

Opastetulla kalastusretkellämme on hyvä mahdollisuus saada siiman päähän oma ennätyskala! Monet asiakkaistamme ovat siinä onnistuneet: Opastetuilla retkillämme on saatu mm. 220 kpl yli metrin mittaista haukea! Kevään lohenuisteluviikoillamme veneeseen saatavien lohien keskipaino on noin kymmenen kiloa!

Kalastuksessa on tietyt huippusesongit. Me kerromme retkeä varatessa, mitä kulloinkin on mahdollista saada ja mitä kannattaa lähteä jahtaamaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kalastuskokemusta, vaan opastamme alusta pitäen. Toisaalta retkillämme on moni kokeneempi kalamies saanut uusia vinkkejä omaan harrastukseensa.

Koko päivän mittaisille retkille (7 tai 11 tuntia) annamme myös kalatakuun!

(kalatakuu ei koske lohikalareissuja)

Käytössämme on kaksi venettä heittokalastukseen ja yksi vene uisteluun. Maksimiryhmäkoko yhdellä veneellä 6 henkilöä ja kahdella veneellä on 10 henkilöä oppaiden lisäksi.

Ota yhteyttä ja varaa opastettu kalastusretki kanssamme, niin lähdetään yhdessä jahtaamaan elämäsi kalaa!

KALASTUSOPPAAT

Kalastusopas: Mikael Kiviluoto

Opastuskokemusta Mikaelille on kertynyt kymmenen vuotta ja alue on tullut tutuksi yli kolmenkymmenen vuoden aktiivikalastuksen aikana.

Mikaelin palava into kalastukseen sekä kiinnostus kokeilla koko ajan uusia tekniikoita takaavat kalaretkesi onnistumisen.

Suurhauen heittokalastus ja merilohen kalastus ovat Mikaelin suosikkilajit.

Retkillä kalastetaan eri heittokalastus- ja uistelutekniikoilla, mutta halutessa voidaan kokeilla myös esimerkiksi ns.täsmäkalastusta, hauen perhokalastusta, hauen- ja kuhan täkykalastusta tai vertikaalijigausta. Merilohen ja meritaimenen uistelu tapahtuu useimmiten kokonaisilla syöttikaloilla tai syöttifileillä.

Mikael Kiviluoto on koulutukseltaan merikapteeni ja työskennellyt vuosia kauppalaivoissa maailmanlaajuisessa liikenteessä sekä alusliikenneohjaajana.

Kalastusopas: Mika Häkkinen

Mikalla on vankka kokemus hauenkalastuksesta, mutta erityisesti meritaimenen heittokalastus ja kuhan täsmäjigaus ovat hänen erikoisaluettaan.

Opastettuja kalastusretkiä Mika on vetänyt vuodesta 2012 ja hän toimii myös opettajana uusille kalastusoppaille Paraisten kalatalousoppilaitoksessa.

Kalastuskilpailuista on saavutuksena mm.Lund Predator Classic 2019 2 sija.

KALASTUSVENEEMME

Vuonna 2021 valmistunut 6,7 metrinen veneemme on varustettu Mercury 150 Veradolla ja Garmin Force keulasähkömoottorilla, jossa langaton kauko-ohjaus ja "taivasankkuri". 2 kpl Garmin 8412 xsv näyttöä sekä 2 erillistä Garmin "livekaikua" mm. täsmäkalastukseen. Saalis - ja syöttikalat pysyvät elossa veneen vaihtovesisumpussa. Venettä käytetään kaikilla opastetuilla heittokalastus- ja jigausretkillä.

Max. 6 henkilöä + opas.

2021 valmistunut 6,7 metrinen veneemme

Tilava heittokansi takana.60 litran sumppu kannen alla.

Apukuskin istuin hydraulijalalla.

Tilava heittokansi edessä, jonka alla tilat varusteille ja vavoille

Veneeseen voidaan ottaa jopa 6 kalastajaa oppaan lisäksi.

Jeanneau Merry Fisher 645 (2012) varustettuna 115hv Yamahalla, Wallas lämmityslaitteella ja uisteluvarustuksella. Venettä käytetään merilohen uisteluretkillä Ahvenanmerellä ja Selkämerellä sekä taimenen uisteluretkillä Saaristomerellä. Max. 4 henkilöä + opas.