PALVELUMME

Oppaamme ovat kokeneita ammattilaisia. Pikepointer on järjestänyt opastettuja kalastusretkiä yli 10 vuotta.

Opastetulla kalastusretkellämme on hyvä mahdollisuus saada siiman päähän oma ennätyskala! Monet asiakkaistamme ovat siinä onnistuneet: Opastetuilla retkillämme on saatuyli 300 kpl yli metrin mittaista haukea! Kevään lohen kalastus viikoillamme veneeseen saatavien lohien keskipaino on noin kymmenen kiloa!

Kalastuksessa on tietyt huippusesongit. Me kerromme retkeä varatessa, mitä kulloinkin on mahdollista saada ja mitä kannattaa lähteä jahtaamaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kalastuskokemusta, vaan opastamme alusta pitäen. Toisaalta retkillämme on moni kokeneempi kalamies saanut uusia vinkkejä omaan harrastukseensa.

Käytössämme on kaksi venettä heittokalastukseen toinen isommille ryhmille merelle ja toinen pienryhmille sisävesille. Maksimiryhmäkoko yhdellä veneellä 6 henkilöä. Isommille ryhmille otamme lisäveneen käyttöön.

Ota yhteyttä ja varaa opastettu kalastusretki kanssamme, niin lähdetään yhdessä jahtaamaan elämäsi kalaa!

KALASTUSOPPAAT

Kalastusopas: Mikael Kiviluoto

Opastuskokemusta Mikaelille on kertynyt kymmenen vuotta ja alue on tullut tutuksi yli kolmenkymmenen vuoden aktiivikalastuksen aikana.

Mikaelin palava into kalastukseen sekä kiinnostus kokeilla koko ajan uusia tekniikoita takaavat kalaretkesi onnistumisen.

Suurhauen heittokalastus ja merilohen kalastus ovat Mikaelin suosikkilajit.

Retkillä kalastetaan eri heittokalastus- ja uistelutekniikoilla, mutta halutessa voidaan kokeilla myös esimerkiksi ns.täsmäkalastusta, hauen perhokalastusta, hauen- ja kuhan täkykalastusta tai vertikaalijigausta.

Mikael Kiviluoto on koulutukseltaan merikapteeni ja työskennellyt vuosia kauppalaivoissa maailmanlaajuisessa liikenteessä sekä alusliikenneohjaajana.

Kalastusopas: Mika Häkkinen

Mikalla on vankka kokemus hauenkalastuksesta, mutta erityisesti meritaimenen heittokalastus ja kuhan täsmäjigaus ovat hänen erikoisaluettaan.

Opastettuja kalastusretkiä Mika on vetänyt vuodesta 2012 ja hän toimii myös opettajana uusille kalastusoppaille Paraisten kalatalousoppilaitoksessa.

Kalastuskilpailuista on saavutuksena mm.Lund Predator Classic 2019 2 sija.

KALASTUSVENEEMME

Vuonna 2021 valmistunut 6,7 metrinen veneemme on varustettu Mercury 150 Veradolla ja Garmin Force keulasähkömoottorilla, jossa langaton kauko-ohjaus ja "taivasankkuri". 2 kpl Garmin 8412 xsv näyttöä sekä Garmin "livekaiku" mm. täsmäkalastukseen. Saalis - ja syöttikalat pysyvät elossa veneen vaihtovesisumpussa. Venettä käytetään kaikilla opastetuilla heittokalastus- ja jigausretkillä.

Max. 6 henkilöä + opas.

2021 valmistunut 6,7 metrinen veneemme

Tilava heittokansi takana.60 litran sumppu kannen alla.

Apukuskin istuin hydraulijalalla.

Tilava heittokansi edessä, jonka alla tilat varusteille ja vavoille

Veneeseen voidaan ottaa jopa 6 kalastajaa oppaan lisäksi.

Trapper S370, joka voidaan siirtää mihin tahansa pieneen vesistöön. Veneessä on väkivahva Garmin Force keulamoottori sekä kaikuluotaimena Garmin GPSMAP 8412 XSV Garmin Livescope LVS34 anturilla. Max. 2 henkilöä + opas.

Trapper S370 ennätyskalajahteihin